Російська балерина Анастасія Волочкова досі приховує свого нареченого, зате постійно анонсує підготовку до майбутнього весілля. Так, знаменитість вже визначилася з місцем проведення свята і продумала деякі деталі свого образу.

Анастасія повідомила, що церемонія одруження відбудеться 20 вересня і буде по-справжньому шикарною. На свято вже запрошені всі зіркові друзі балерини.

"Ми вирішили влаштувати церемонію в Санкт-Петербурзі на набережній річки Мойки. Там дуже красиво і романтично. Свого коханого я принципово не показую. Так що доведеться всім дочекатися весілля", - розповіла Волочкова.

До речі, колись балерина вже влаштовувала пишне весілля в Санкт-Петербурзі. Тоді вона з Ігорем Вдовіним витратила кілька мільйонів на карети, дорогі наряди і десятки букетів квітів. Потім виявилося, що церемонія в Катерининському палаці була фікцією, і офіційно пара так і не одружилася.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала від нареченого.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.