Як відомо, популярна російська балерина Анастасія Волочкова активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, а іноді й відеороликами.

Так, цього разу знаменитість опублікувала унікальну фотографію, на якій вона в короткій чорній сукні позує на фоні величезної змайстрованої жінки для Масляної, свято яке наразі святкують у Росії, а також тримає в'язку бубликів, які розтягнула майже в повний зріст. Водночас балерина взула своє унікальне шерстяне взуття.

Волочкова, фото: Instagram
Волочкова, фото: Instagram

Окрім цього, вона анонсувала програму Світська хроніка", заявивши, що буде дуже цікаво.

"Готуємося до Масляної. А завтра не пропустіть о 23:45 на П'ятому каналі програму "Світська хроніка". Буде цікаво", - підписала свій знімок вона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щодо користувачів соцмережі, то нова світлина балерини їм сподобалася і вони засипали її своїми лайками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волочкова заговорила про крісло губернатора, що замислила любителька дивних шпагатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Волочкова нарешті встала зі шпагату і зганьбилася на весь світ: "Анастасія, закрийте..."

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова взялася за старе і протерла палубу яхти своїм шпагатом: "Покажи вже щось приємне"