Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним відео-селфі, примірявши захисну маску чорного кольору, яка виглядає дуже стильно. Так, артистка зізналася, що вилітає до сина Веніаміна у Великобританію, де навчається хлопчик, тому хоче максимально убезпечити себе від коронавіруса, великий спалах якого було зафіксовано в Італії, та інших хвороб.

"Оберігайте себе та інших. Бути готовим означає спокій! Здоров’я нам. Бережіть близьких та себе 🙏 Вилiтаю до синочка, тож треба вберегти його близьких та себе., - поділилася емоціями Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Скоро так будуть виступати артисти і до квитків продавати маски 😅", "Як можна бути такою гарною, завжди?!?!?♥️", "Обов'язково 🙏🏻 і ти бережи себе ❤️", "Навіть у таких ситуаціях, найкрасивіша дівчинка 😻", "Тіна, бережи себе💜", "Стильна маска. В стилі "апокаліпсису""😊", "Мілашка 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Сабзіро❤️😂🔥", "Не хворій".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.