Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильні кадри з Єкатеринбурга, куди вирушила на гастролі з чоловіком. Так, артистка позувала в масивному пальто-оверсайз бежевого кольору, чорному светрі з принтом ведмедя, широких джинсах, сонцезахисних окулярах і плетеній шапці з помпоном, демонструючи струнку фігуру.

"Настрій, як у Карлсона: хочу солодкого і побешкетувати!", - кумедно підписала кадр щаслива Брухунова. Фолловери залишилися в захваті: "Сумочка дуже красива,і образ супер!Удачі вам!", "Мені дуже подобається Ваш образ))) і цікаво, і затишно, і практично, і стильно 😍", "Лук Вогонь👍👍👍", "В будь-якому вбранні хороша Танюша - і в шапочці з помпоном і в полушубочку з плюшу!🌸", "Який чудовий образ 🐻🌷🌷🌷", "Така маленька славна дитина - любить солодощі, а попустувати - святе діло! 😀", "Чудовий образ!👍😍🌹светр просто ваууу !👍👏🐻😍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.