Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні архівні кадри, показавши, як виглядала в далекому 1990-му році. Так, дівчина поверталася з Москви до рідних і близьких в Тулу на кілька днів, змусивши шанувальників відчути справжню ностальгію.

"Дівчинка Таня зразка 1990-го року.", - кумедно підписала кадр Брухунова. Фолловери не пройшли повз: "Добре, що мами зазвичай зберігають наші дитячі фото. Так цікаво подивитися на себе-дитину.А Ви, Танюша, і тоді і зараз - дуже мила дівчина, просто чудо👍😊", "Який пупсик,🌹люблю старі фото в них є атмосфера.", "Який розумний погляд вже тоді!)))", "Ох ці забавні радянські фото і всі як під копірку, тільки стільчики різні. 😉😄👍", "Мало змінилася😍❤️", "Яка лялечка 👍 Серйозна така 😍 А в руках що, м'ячик?", "Маліпуся така)".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.