Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк відреагував на чутки про розлучення з дружиною Ганною. Музикант різко попрохав ЗМІ не лізти в його особисте життя. Зухвалу заяву Андрій зробив під час інтерв'ю журналістці Соломії Вітвіцькій, передає РБК.

"Так це, блін, не ваша справа, зайчики, друзі мої. Як би так сказати, щоб не послати вас? Ніколи не приносьте свою роботу додому, і не тягніть домашні справи на роботу, і тоді у вас все буде добре. Так. Це схоже на відповідь? Не дуже? Ну тоді ідіть в ср*ку", - висловився Хливнюк.

Андрій Хливнюк з дружиною
Андрій Хливнюк з дружиною

Раніше Вітвіцька повідомила, що Андрій розлучився зі своєю дружиною, яка, як виявилося, сама вирішила піти з сім'ї.

За словами журналістки, Андрій та Ганна вже протягом кількох місяців не з'являлися разом на світських заходах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"За чутками, пара вже майже півроку, як не живе разом і саме Анна прийняла рішення піти з сім'ї. Я, звичайно ж, запитала все особисто в Андрія, і хоч чіткої відповіді не отримала. Але видно, що тема неприємна для нього", - зазначила Вітвіцька.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пісня "Вахтерам" гурту "Бумбокс увійшла в Топ-20 найбільш знакових пісень 21 століття за рішенням експертів Національної музичної премії YUNA.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Бумбокс" підірвав публіку драйвовим концертом.

Також портал Знай.uа писав, що Хливнюк з "Бумбоксу" в Харкові поділився найпотаємнішим.