Російський репер Олексій Долматов, відомий як Гуф, запідозрений у таємному весіллі. На його руці та руці молодої коханки уважні фанати помітили обручки.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Таємне неочікуване весілля цілком у дусі скандального репера, тим більше, що така поведінка може мати під собою підґрунтя. По-перше, швидке таємне одруження може бути такою собі помстою Кеті Топурії, колишньої дівчини співака, з якою у нього був красивий, проте травматичний для обох роман. Нині подейкують, що Кеті - вагітна та готується до шлюбу зі своїм новим обранцем. Саме як бажання реперна першим “вибігти” з стосунків і втерти носа колишній дівчині деякі фанати пояснюють можливе одруження. Разом з тим, не потрібно відкидати можливості того, що репер та його нова коханка просто носять обручки, щоб епатувати публіку.

Гуф з коханою, фото Instagram
Гуф з коханою, фото Instagram

По-друге, не варто забувати, що репер має проблеми з наркотиками, які, як відомо, часто підштовхують людей до спонтанних неочікуваних та неочевидних рішень. Одруження з дівчиною, яку ти знаєш мало часу, - може стати одним із таких рішень. Як доказ такого рішення можна пригадати попередні зимові місяці, які для зірки видались напрочуд складними.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Так, у співака в Таїланді трапилась дивна історію. Співак записував відео і викладав в Інтернет. У них він плакав, розповідав про колишню дружину Айзу Анохіну, від якої репер має єдиного сина. Потім він загубив телефон і всі картки, що змусило його сестру вирушити в Азію, щоб забрати. Дорогою він почав скандалити в літаку через що бортпровідники викликали органи правопорядку, і Гуфа арештували. Відомо, що попередньо родина планувала віддати Гуфа до реабілітаційної клініки, проте у співака могли бути свої плани.

Хоча пік слави Гуфа припав ще на минуле десятиліття, у минулі роки Гуф знову прогремів в інтернеті своїм батлом з колишнім побратимом Птахою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня Гуфа Айза зі сльозами на очах показала "брудну білизну" божевільного репера: "П****ц відбувається", відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", родичі безсилі: Гуфа пов'язали копи, репер не виходить на зв'язок декілька днів.

Також "Знай.ua" писав, що репер Гуф кинув виклик колишньому дзюдоїсту і депутату: "Я тобі дорогу перейшов, Фантомас?"