Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже довгий час не виступає вдома і прописалася в Росії, часто радує численних шанувальників яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя в Instagram. Цього разу зірка опублікувала епатажний кадр з Парижа, і заговорила про можливий концерт у французькій столиці.

Як видно, Лобода сфотографувала себе сама, перед камерою вона з'явилася в розкішному епатажному вбранні. На ній чорний напівпрозорий топ, поверх якого вона одягла чорний піджак, декорований блискучими паєтками. Але що впадає в очі, так це біла хутряна накидка поверх усього цього наряду, яка викликала багато обговорень. У підписі до фото Світлана написала: "Я так люблю це місто #paris🇫🇷 @ysl. Може зробимо концерт тут? Що скажете? Куди їхати після тижневої відпустки?". Шанувальники бурхливо відреагували на таку публікацію зірки, і почали активно її обговорювати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.