Відома російська балерина Анастасія Волочкова прославилася не тільки своїми виступами, а більшою мірою – любов'ю до епатажу, шпагатів у бікіні і лазні з віниками. Свої витівки артистка невпинно вивалює на сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком – Волочкова опублікувала черговий кадр з лазні, яку так любить.

На новому фото зірка російського балету позує в парильні, на дерев'яних стінах якої вирізані зображення балерин. Звичайно ж Настя оголилася, вона прикриває голе тіло двома банними віниками і з посмішкою на розпареному обличчі дивиться в камеру. У підписі до фото Волочкова написала: "Затишне плаття з улюбленого канадського дуба. Дуже оздоровлює! Всім бажаю гарних вихідних!". Але оскільки зірка обмежила можливість коментування своїх фото, ніхто його не прокоментував.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.