Відома російська телеведуча Юлія Барановська прокоментувала чутки навколо її "відносин" з чоловіком Примадонни, гумористом Максимом Галкіним.

Так, цей зв'язок Барановської з Галкіним приписують вже не один рік. Нещодавно на просторах мережі та в російському шоу-бізнесі почали розповсюджуватись нові чутки про те, що нібито ведуча стане мамою в четвертий раз. А вагітна телеведуча саме від Галкіна.

У свою чергу Барановська досить емоційно відреагувала на ці плітки та заявила, що такі мерзенні новини читає вже другий рік поспіль. До того ж, відносини їй приписують не тільки з гумористом.

У програмі "Люди говорять з Лаурою Джугелия" вона зізналася, що її подібні новини дратують. А плітки щодо вагітності від Галкіна вже переходить всі рамки пристойності.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це жахлива історія, просто принаймерзенніша, мені самій було соромно за це, за те, що вони пишуть… Від Галкіна вагітна, ще щось…", - обурилася знаменитість.

Також вона сказала, що у людей із середовища шоу-бізнесу на подібні новини стійкий імунітет.

А от у тих, хто далекий від такої "творчої каші" такі новини можуть викликати шок, так як більшість вірить у подібну нісенітницю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Максим Галкін вибачився перед колишньою солісткою групи "Міраж" Наталією Гулькиной.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін виклав фотографію своєї дружини Алли Пугачової поруч з дітьми, близнюками Гаррі і Лізою.

Також "Знай.ua" писав, що Алла Пугачова показала, чим займається з Максимом Галкіним у ліжку.