Як відомо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також знають як Суперблондинка, активно веде свій профіль в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями або відеороликами.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила кілька фотографії, на яких вона позує в Парижі на фоні Ейфелевої вежі. Відтак, ці знімки всього за деякий час назбирали тисячі лайків та сотні коментарів. Щоправда, вже через деякий час на фан-сторінці Полякової в Instagram виклали унікальний відеоролик з епатажною співачкою з того самого місця, де й були зроблені світлини.

Полякова, фото: Instagram
Полякова, фото: Instagram

Так, на ньому видно, як Полякова "корчить" своє не нафарбоване обличчя для того, аби зробити гарне селфі, однак, це в неї так і не вдалося.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.