Чоловік Наташі Корольової Тарзан відправився на шоу до Урганта, порадувавши шанувальників оголеним тілом. Зовсім скоро він відзначить 50-річний ювілей. Ургант присоромив свого гостя пікантним питанням: "Тобі скоро 50, ти міг хоч раз на шоу прийти не з голою ж*опою?" Танцівник віджартувався, що він не підвласний віку.

Але найбільше здивувало фолловерів фото із молодою красунею за кулісами шоу. Кадр опублікувала модель Анастасія Тітова.

"Ходили на вечерний Ургант, он был в качестве гостя) там ещё и другие были, но сфотографироваться получилось только с ним)) остальные быстро уехали по делам", - написала Анастасія під фото із Тарзаном.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Я люблю цю справу. Роблю не за гроші в принципі. І почав з того, що тема жінок мені цікава. Це або є, або цього немає. Неможливо зіграти пристрасть, неможливо зіграти, що ти хочеш. Ти повинен виходити і реально хотіти, і вони повинні це відчувати", - розповів Тарзан про свої відверті танці.

Танцюрист підготував до свого ювілею шоу, і Ургант поцікавився, чого чекати глядачам. Глушко пояснив, що своїм виступом не просто продемонструє стриптиз, а відкриє душу.

"Чи можна назвати це сповіддю? Сповідь голыша?" уточнив Ургант.

"Абсолютно точно. Так. Сповідь голяка", — погодився Тарзан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше