Російський комік Гарік Бульдог Харламов похизувався тим, що у свій 39-й день народження він зустрівся з відомим італійським футболістом Алессандро Дель П'єро за лаштунками телевізійного шоу "Вечірній Ургант".

Спільне фото з Дель П'єро Харламов виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Також на фото потрапив Іван Ургант, ведучий вечірнього телешоу.

"Якщо б мені сказали, що свої 39 років я відзначу з Алессандро Дель П'єро, я б плюнув би цій людині в обличчя. І по ходу я плюнув 😂", - жартує комедіант у підписі до світлини.

Алессандро Дель П'єро, Гарік Харламов і Іван Ургант, фото Instagram
Алессандро Дель П'єро, Гарік Харламов і Іван Ургант, фото Instagram

Гарік Харламов народився 28 лютого 1981 року в Москві. Найбільшу відомість йому принесла участь на правах резидента у російському Comedy Club, а також ролі в кіно і на телебаченні. Харламов одружений на російській акторці Христині Асмус.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Алессандро Дель П'єро - один з найвидатніших футболістів усіх часів, зірка італійського клубу "Ювентус", чемпіон світу 2006 року.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дружина Харламова Асмус зізналася, як скандальний "Текст" вплинув на неї: "Я втратила розум".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Асмус після інтимної сцени злилася в пристрасному поцілунку з Крідом: "Бідний Харламов".

Також "Знай.ua" писав, що чоловік скандальної Христини Асмус розповів про свою хворобу: "Лікуванню не піддається"