Відома співачка Світлана Лобода, яка переїхала до Москви, щоб будувати свою кар'єру саме там, поділилась із підписниками новою фотографією у мережі Instagram. На ній співачка у епатажному образі: велика зачіска з гофрованого волосся і начосу, коротенька шкіряна спідниця і волохата коротка куртка.

Родзинкою фотографією є рука співачки - складається враження, що на ній більше ніж 5 пальців.

"А пальців - то....?)))))", - йде мова у підписі до світлини.

Світлана Лобода, Instagram
Світлана Лобода, Instagram

Підписникам сподобалась фотографія зірки, багато хто ставив сердечка або писав, що мріє зустрітись із нею. Дехто ж іронізував і порівнював Світлану на фотографії до Алли Пугачової. Світлина ж зображає зірку в образі із її нового кліпу “Новий Рим”. У кліпі зірка грає інопланетянина, який прилетів на Землю у літальному апараті-бумбоксі. Спочатку інопланетянка танцює дивні танці, а потім до неї поєднується балет, щоб разом танцювати дивні танці. Інколи руки, ноги і шкіра обличчя інопланетянки деформуються: розтягуються, множаться.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, Світлана поділилась не своєю новою фотографією, а фотографією інопланетянки. “Новий Рим” - пісня з нового альбому співачки, який не викликав теплого сприйняття в аудиторії, адже співачка відійшла від свого традиційного звучання і подачі. Так само критику викликають нові танці, костюми та рухи співачки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода знялася абсолютно оголеною верхи на єдинорозі: "Мадонна відпочиває".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода побешкетувала у шубі Тілля Ліндеманна на оголене тіло, пристрасні фото.

Також "Знай.ua" писав, що богиня шопінгу Лобода вирушила підкорювати закордон – добре хоч не заражену Італію.