Пародист і фанат номер один популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Ігор Мотін (Поляковщик!) ледве не перевершив саму "королеву ночі". Учасник шоу пародій виступав на Ready Steady Favorite на Нск Олімпійський, його виступ запам'ятався всім на дуже довго!

"Друга Оля🔥 голосовий пародист! Учасник різних шоу. Єдиний пародист який робить свято, передає атмосферу концерту @polyakovamusic і зовні з нею схожий", - так розрекламував себе гумористичний пародист.

Полякова, фото: Instagram
Полякова, фото: Instagram

Так, на відео видно, як Поляковщик "корчить" із себе суперблондинку, активно стрибаючи поміж гостей якогось свята, а насправді у короні і з розпатланим неохайним волоссям дуже схожий на Нептуна, який виринув із морського дна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.