Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила несподіваний спільний кадр з солістом культової в 90-х групи "Іванушки International", "рудим" Андрієм Григор'євим-Апполоновим. Так, артистка зізналася, що мріяла про такий кадр ще 20 років тому, і нарешті її мрія юності збулася.

"Дівчата , ставте плюс , хто мріяв про таке фото з @apollonov_ag 🤪🤟🏼 Мої мрії завжди збуваються , нехай навіть через 20 років 🤣", - поділилася радістю Камінська. Фолловери не пройшли повз: "У 15 років я була в нього закохана по самі помідори, думала: «от мій чоловік бурхливий!»🤦🏼‍♀️😊🥰🥰🥰", "Як вамличить ця стрижка😍 Чі собі замутити таку😂", "Ах покращали 👍🏼👍🏼😍🔥🔥", "Ааа,круто🔥🔥🔥+++++", "Дуже крута фотографія!", "Рижики😂👍", "👍👍👍👍Краще пізно ніж ніколи 👍👍👍👍", "Хе хе , він ще не спився".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.