Прима-балерина українського балету Катерина Кухар та її партнер і чоловік Олександр Стоянов продовжують гастролі за кордоном. Танцівниця охоче ділиться фотографіями з екзотичних місць та розповідає цікаві історії. Цього разу Кухар опублікувала фотографію із невеликого містечка у Провансі, Санарі Сюр Мер.

На світлині співачка показує на тлі води та човнів і яхт. На ній сірий светр, накидка бежевого кольору і стіна чорного розпущеного волосся. Поза Кухар розслаблена і щаслива.

Катерина Кухар, фото Instagram
Катерина Кухар, фото Instagram

Під фото Кухар поділилась такою історією: “Якщо порозглядати меморіальні таблички на домах міста (їх близько 30), то деякі імена на них будуть вам дуже знайомі: Стефан Цвейг, Томас Манн, Бертольд Брехт. Чому саме німецькі інтелектуали, які тікали від нацистів, зібрались у цьому курортному містечку - загадка. Це місце обрали діти Томаса Манна, Клаус і Еріка, як пересадочний пункт перед подальшою міграцією в Америку”.

На ці дні випав день народження сина пари - Тимура, про що підписники балерини змогли дізнатись із її ж сторінки. Катерина з чоловіком дуже щиро і весело привітали сина з днем народження і пообіцяяли влаштувати вечірку після повернення на Батьківщину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар вперше показала маленьку доньку: "Батькова красунечка".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар показала інтимне фото з чоловіком: "Хочеться дивитися і не дихати".

Також "Знай.ua" писав, що українська прима Катерина Кухар стурбована ситуацією у вітчизняному балеті.