Тетяна Брухунова – 31-річна менеджерка гумориста Євгена Петросяна. У 2018 році непрохана слава обрушилася дівчину – вона опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з розпадом шлюбу автора "Кривого дзеркала". Перше повідомлення про роман Брухуновой і Петросяна з'явилося в лютому, а в серпні деякі ЗМІ написали, що асистентка Євгенія Вагановича вагітна. Однак, вона це спростувала.

Дівчина активний користувач Instagram, де 1 березня опублікувала миле фото, яким зустріла весну. Однак на знімку вона позує одна, фанати звернули увагу, що Тетяна зовсім не показує фото з коханим. На новому кадрі вона позує сидячи в кріслі в затишному кафе і про себе посміхається, не дивлячись у камеру. У підписі до фото Брухунова написала: "Перший день весни – це не привід для радості?". А фоловери почали обговорювати милу фотографію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.