Відома українська співачка, телеведуча і актриса Надія Мейхер відверто зізналася, робила вона коли-небудь пластичні операції і уколи краси. Про це вона розповіла в інтерв'ю СЛАВА+ на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Під час відвертої бесіди вона зізналася, що ніколи в житті не зверталася за допомогою до пластичних хірургів, але зізнається, що деяких людей буває дуже важко переконати.

"Ми живемо в 21-м столітті, ти можеш загугліть, як Надя Мейхер виглядала в юнацтві. У мене повно цих фотографій, на яких видно, що дівчинка рано розвивалася і тут не треба до лікаря ходити і так все зрозуміло. Я зазвичай кажу: "Поторкайте, я трьох дітей вигодувала", - розповідає Мейхер.

Надія Мейхер, фото: Люкс ФМ
Надія Мейхер, фото: Люкс ФМ

Співачка стверджує, що негативно ставиться як до пластики, так і до уколів краси.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я до пластики абсолютно категорична. Навіть не просто до пластики, а й до уколів краси…Проблема нашого суспільства – це бажання бути ідеальним. На жаль, це призводить до згубних наслідків, тому що, якщо подивитися на наших дівчат, які роблять щось з собою, вони стають схожими один на одного: схожі носи, губи, рівненькі лоби... У мене рухається лоб, у мене немає ніяких уколів", - зізнається вона.

Надія Мейхер, фото: Люкс ФМ
Надія Мейхер, фото: Люкс ФМ

Мейхер переконана, що ти не будеш відчувати себе більш щасливою, якщо будеш виглядати ідеально. Вона вважає, що головне – взаємна любов і багатий внутрішній світ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, экс-"ВІА Гра" Надія Мейхер виставила на показ пишне декольте.

Як повідомляв Знай. ua, гаряча екс-виагрянка Надя Мейхер звернулася до фанатів з інтимним пропозицією.

Також Знай. ua писав, що экс-"ВІА Гра" Надя Мейхер покаже дещо для дорослих.