Відома українська акторка Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Знаменитість поділилася серією кадрів з молодшою донькою Анною, якій 2 травня виповнилося 18 років. Так, 53-річна артистка трепетно привітала юну красуню з днем народження, написавши безліч теплих слів. Варто зазначити, що Ольга - щаслива мама відразу двох дітей - 29-річної Антоніни від першого шлюбу з актором Євгеном Паперним і 18-річної Анни від нинішнього чоловіка Віталія Борисюка, з яким Сумська живе в щасливому шлюбі вже більше 23 років.

"Ганнуся,Доцюня,Анюсік,наше рідненьке сонечко @annborisyuk !❤️Ось і настав твій день повноліття!Любимо тебе,віримо в тебе і бажаємо зустріти добрих,розумних людей в житті!Будь щасливою,будь сміливою і наполегливою!🥰З 18-літтям!❤️🎉🎉🎉🎂💋💋💋💋💋💋💋💋", - зворушливо підписала розкішні фото Сумська. Фолловери приєднаналися до привітанням, зазначивши, що дівчинка дуже схожа на батька: "Міцного здоров’я Анюсі та здійснення усіх мрій!!!! А батьків - з іменинницею!!!❤️", "Папуня копія,хай буде щаслива❤️🔥", "На татуся схожа)))))🔥", "Красуня. Вилитий Віталій. Ну і від мами щось є)", "Копія тата", "ОЛІЧКА,ДОЦЯ ТАТОВА КОПІЯ!👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️ПРИНЦЕСА!😍😍😍".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.