Українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і працює в Росії, порадувала шанувальників новим кліпом на композицію "Я бы летала". Відомо, що режисером нового відео став кліпмейкер Алан Бадоєв.

Скріншот з кліпу Ані Лорак, YouTube
Скріншот з кліпу Ані Лорак, YouTube

Свіжий кліп, який викликає у шанувальників співаки багато питань щодо розміру пишних грудей Лорак, вже доступний на YouTube-каналі співачки. У коментарях під відео користувачі зазначили, що Лорак вже не співає якісних пісень, а її кліпи однакові.

"Ми втратили ту Лорак яка співала реально душевні, потужні пісні...і ту, у якої були кліпи нереально бомбезні...шкода...але все ж надія є", "Раніше хоч пісні в неї зі змістом були, а тепер дешева селянщина. Чим старше, тим пошліше. Пропаганда проститутських стосунків. Цей шоубіз нагадує секту папуасів", "Люблю Ані Лорак, але кліпи майже всі однакові..." - зазначили в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Підписники також звернули уваги на великі груди співачки. "Вона що, знову збільшила груди?", "Заводить", - написали користувачі під уривком з ролика в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Go_A пролетить на Євробаченні? Озвучено тривожний прогноз.

Як повідомляв Знай.uа Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" показала найзворушливіші моменти вагітності - мріє кожна.

Знай.uа писав, "Колишній" Ані Лорак їде підкорювати "Євробачення 2020", Кароліна вболіватиме не за Україну.