Учасниця Нацвідбору на "Євробачення-2020" Jerry Heil нещодавно розповіла про те, що в 24 роки досі є незайманою. Відверте зізнання дівчина зробила в програмі Маші Єфросиніної "Іспит".

Jerry зізналася, що ніколи не мала близькості з чоловіком. Більш того, у неї ніколи не було серйозних тривалих відносин.

Після інтерв'ю вона зважилася зізнатися і пояснити, чому вирішила на всю країну розповісти свій секрет. Вона зазначила, що боялася осуду людей, а в першу чергу – чоловіків.

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil/
Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil/

"Стільки повідомлень після одного інтерв'ю не отримувала! Я знала, що, відкрившись, допоможу справитися з соціальним тиском людям різного віку. Так і сталося – сотні людей вже написали мені, що їм тепер легше. Так що не дарма я відчувала потребу розповісти! Чому не розповідала раніше? Тому що думала – це як стати голою посеред людного центру міста. Паралізуючий страх, що люди будуть тикати пальцями і кидати камінням. Боялася осуду чоловічої статі", – відверто написала Jerry Heil.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розпуста Полякової і Каменських затьмарила цноту 24-річної зірки Нацвідбору на "Євробачення-2020".

Як повідомляв Знай. ua, Jerry Heil зізналася, як коронавірус вплинула на її життя, все із-за шаленої паніки.

Також Знай. ua писав, що 24-річна Jerry Heil зізналася в пікантні подробиці особистого життя.