Російський актор Олексій Панін розповів, що йому соромно за свої слова, сказані у 2014 році, щодо Криму. Про це він сказав в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. Крім того, актор жорстко "розніс" Кремль за Кримський міст.

За словами Паніна, зараз він соромиться того, що у 2014 році після анексії півострова Росією він кричав: "Крим наш!". Зокрема, актор зазначив, що він це робив не тому, що він "якийсь шалений дебіл", а тому що він бачив ставлення кримчан, які хотіли стати частиною Росії.

Олексій Панін, скріншот: YouTube
Олексій Панін, скріншот: YouTube

"Соромно не за Крим, соромно за нашого президента, напевно, соромно за нашу владу", - заявив актор. Олексій Панін

Варто нагадати, що на початку року Панін на своїй сторінці в Instagram написав звернення до українців, в якому заявив, що йому дуже шкода через нікому непотрібну війну з Україною, яку розв'язала Росія. Крім того, він наголосив, що сильно сумує за українською співачкою Іриною Білик, з якою у 2012 році знімався в її кліпі "Ми будемо разом", а також по Києву.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олексій Панін, скріншот: YouTube
Олексій Панін, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон записалася у феміністки? Одіозна ексдепутатка повстала проти "чоловічих виборів"

Як повідомляв портал "Знай.ua", до Києва без перевірок примчав "коронавірусний" потяг з Чернівців, навіть градусник не дали людям - перші деталі

Також "Знай.ua" писав, Донбас і Крим знову почує українську в телевізорі, новий канал запустить "деокупацію"