Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила уривок з прем'єри нового кліпу на хіт "Я би летала", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка презентувала шанувальникам сонячну серію кадрів на тлі білосніжних скель і блакитної води на Сицилії, Італія, примірявши різні вбрання світлих відтінків і навіть блискуче бікіні, які вигідно підкреслює струнку фігуру.

"Який образ з кліпу #ябылетала сподобався вам найбільше? Дивіться на YouTube по посиланню в профілі! 💜", - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Ідеальна жінка!🔥🔥🔥", "Ви, прекрасні в будь-якому образі👌🤗♥️", "найкрасивіша 😍😍😍", "Всі образи дуже вам личать,👌👍чуттєві і сексуальні🤪 підкреслюють вашу бездоганну фігуру!💪🔥🔥🔥Кліп фантастичний!!!🦋Браво!!!Браво!!!Браво!!!💜💜💜", "Божественна 🔥❤. Всі образи 🔥❤❤❤", "Боже, краса! 🙌", "Шикарно!", "кожен образ по-своєму чудовий😍 така красива,не можууу🤤 ви в любові,а це головне ❤️", "неможливо вибрати 😍 всі образи такі красиві, ніжні і легкі ✨", "Всі образи по своєму прекрасні!❤️🔥 кліп дуже яскравий, наповнений любов'ю!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.