Популярна українська співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) потрапила у скандал через "Євробачення-2020". Так, фіналістка нацвідбору назвала фаворита конкурсу на своїй Instagram-сторінці – представника Росії Little Big.

"Мені здається, або ми з вами вже знаємо переможця Євробачення?" - написала Яна, залишивши посилання на офіційну сторінку російського гурту.

скріншоти

Деякі шанувальники в коментарях розкритикували кумира за те, що вона підтримує Little Big. Співачка відповіла, що це не так і вона "підтримує наших".

Потім вона видалила всі коментарі і закрила їх на сторінці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я ніколи не підтримувала вторгнення і дії російської влади. Два питання подумати: навіщо б я робила це зараз і навіщо шукати підтексти там, де пишеться чорним по білому. Такий неформатний формат заходить на конкурсі дуже часто. У мене ще є припущення з Австралії. Подивіться на їх номер і послухайте виконавицю!" - заявила Jerry Heil.

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 24-річна Jerry Heil зізналася, навіщо заявила про невинність на весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Jerry Heil розповіла, як коронавірус вплинула на її життя.

Також портал Знай.uа писав, що 24-річна Jerry Heil зізналася в пікантних подробицях особистого життя.