У суботу, 22 лютого, відбудеться фінал Національного відбору на "Євробачення 2020", на якому нарешті стане відомо ім'я щасливчика, який представить Україну на пісенному конкурсі в Нідерландах. Фінал "Євробачення" відбудеться вже 16 травня.

Так, перед фіналом Нацвідбору Jerry Heil (Яна Шемаєва), яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", розповіла у коментарі Знай.ua про свій номер.

Jerry Heil, скріншот з відео

"У фіналі ми долучили режисера-постановника Германа Ненова і дуже багато чого змінили у постановці. Хоча, насправді, в номері ми змінили все! Все, що відбуватиметься на сцені, воно буде на основі того, що я почула і прочитала. Номер став більш зрозумілим та стильним. Мене трішки збиває з ніг те, що зараз є багато моментів, які мені зараз треба запам’ятати та засвоїти за короткий термін. Але головне завдання, яке я перед собою ставлю, – кайфонути на сцені!" - поділилася співачка.

Також фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" розкрила деталі свого образу, в якому вона з'явиться на фіналі 22 лютого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Jerry Heil, скріншот з відео

"Я багато чого боюсь. Я людина. Але є найбільший страх: в погоні за бажанням відповідати чиїмсь очікуванням загубити відчуття себе і прожити чуже життя. Я хочу прожити своє. Одягатися, як я відчуваю. Їсти, що здорово для мене. Любити, як тільки я люблю, і говорити, як тільки я вмію. Писати пісні і співати так, як спілкується моя душа. На сцені я хочу відчувати себе максимально природньо: піжама, як і пучки, - мої фішки. Їх пародіюють, повторюють. Я захочу щось інше. Сьогодні я відчуваю, що це моє", - пояснила Яна Шемаєва.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil виставила селфі без макіяжу, позуючи в популярному веганському кафе Києва у масивних круглих окулярах і яскраво-жовтій толстовці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам нагадали про популярних українських виконавців сучасності та учасників відбору на Євробачення 2020.

Також "Знай.ua" писав, що фінал Нацвідбору учасників пройде в суботу, 22 лютого. В ньому візьмуть участь шість молодих артистів: KHAYAT, TVORCHI, David Axelrod, KRUTЬ, JERRY HEIL і Go-A.