Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала шанувальників новим відео, в якому зізналася у найпотаємнішому. Як видно, ролик був записаний на прогулянці самою співачкою, вона йде по пляжу серед пальм і говорить про наболіле.

Так, Світлана розповіла фанатам, що прийняла рішення після кожної важливої події у своєму житті, робити собі тиждень відпочинку. Схоже саме це вона вже зробила, проте не зрозуміло, яка подія сталася з нею напередодні цього відпочинку. Лобода каже, що за останні п'ять років вона дуже багато працювала і заслужила на відпочинок. "Тепер я кайфую", - похвалилася артистка. Також в цьому відео вона повідомила, що її відпочинок підходить до кінця, і вона вирушає в тур по Німеччині. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Лободи в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.