Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Зараз зірка відпочиває в сонячній Мексиці разом з двома дітьми – доньками Євангеліною і Тільдою, про що повідомила декількома фото в соцмережі.

Так, цього разу Лобода показала милий кадр з молодшою донькою, батьком якої, за чутками, є німецький музикант Тілль Ліндеманн. Співачка все ще не показує обличчя дочки, так що на знімку маля стоїть спиною до камери, а сама Світлана сидить на шезлонгу і притримує Тільду руками. На пляж артистка одягла купальник, а зверху прикрилася об'ємною сіро-блакитний накидкою, її волосся зібране в недбалий пучок, а на очах темні окуляри. У підписі до фото Лобода написала: "Як же я люблю, коли мої дітки поруч. Абсолютне щастя". Шанувальники в захваті від нового фото зірки з донькою, багато також просять співачку показати їм обличчя маленької Тільди.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.