Відомого американського актора і режисера Тімоті Хаттона, який отримав в 1981 році премію "Оскар" ("Звичайні люди"), звинувачують у згвалтуванні 14-річної дівчинки. Матеріал з обвинуваченнями опублікувало видання BuzzFeed.

Як пише Variety, Хаттона звинуватила в згвалтуванні 50-річна Сера Джонстон. За її словами, інцидент стався у Ванкувері в 1983 році, коли їй було 14 років. Відзначається, що в кримінальному праві Канади щодо зґвалтувань немає терміну давності, тому поліції доведеться провести розслідування. У той же час, в 1983 році вік сексуальної згоди в Канаді становив 14 років (сьогодні - 16).

Тімоті Хаттон, фото Getty Images
Тімоті Хаттон, фото Getty Images

Джонсон заявила, що актор був у Ванкувері на зйомках фільму "Крижаний чоловік". Тоді ж 20-річний Хаттон запросив дівчину і її подруг до себе в готель, де разом зі своїм другом зґвалтував її. Мати дівчини, яка працювала художником-декоратором, знала про те, що трапилося, проте побоялася звертатися в поліцію, щоб не потрапити в чорний список. За словами Джонсон, вона наважилася розповісти про свою ситуацію завдяки рухові #MeToo.

Сам Хаттон вже встиг відреагувати на заяву і називає її вигадкою. Згідно з його свідченнями, в останні пару років якась Сера Дейл Джонсон шантажувала його і вимагала мільйони доларів, посилаючись на події, які ніколи не траплялись. Він заявив, що ніколи не зустрічався з дівчиною і, тим більше, не нападав на неї. Також Тімоті Хаттон вже дав свідчення під присягою у ФБР і подав заяву проти Джонсон із звинуваченнями у вимаганні. Актор стверджує, що всіма способами доводитиме свою невинність.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, юристи актора зажадали від BuzzFeed опублікувати спростування і надали необхідні для цього докази, однак видання залишилося на стороні опублікованого матеріалу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше