Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильні кадри, позуючи з відомим візажистом і вирішивши наочно показати найяскравіші тенденції макіяжу весна-літо 2020. Так, артистка приміряла чорне довге плаття-оверсайз і масивний обруч, доповнивши образ ніжним вечірнім мейкапом.

"Тренди в макіяжі. Весна-літо 2020.", - лаконічно підписала відео Брухунова. Фолловери не пройшли повз: "Класні І знову ваші милі ямочки! Можна навіть не слухати а просто дивитися і вже настрій піднімається", "Таня! Яка Ви чудова! На цьому відео розглянула Вас зі всіх сторін))) вже вибачте! Профіль, форма брів, розріз очей, губки пухкі вміру , ямочки - ну просто все - суцільна чарівність!", "Ви дуже приваблива 😍дивуюся хто пише про вашу зовнішність негативно, заздрісні люди, не інакше)", "Така мила! Обожнюю такий макіяж, макіяж без макіяжу )", "Танюша, дуже красива, ніжна і природна 🌸", "Супер!! Все в міру!! Таня ви чудо!!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.