46-річний український артист Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, збентежив інтимним зізнанням. Він поділився відвертим спогадом в інтерв'ю та розповів, коли вперше різко відчув свою самотність.

Андрій Данилко згадав момент зі свого минулого, коли зрозумів, що у нього ніколи не буде традиційної сім'ї. Артист поділився своїми особистими переживаннями:

Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ
Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ

"Я пам'ятаю, одна дівчинка закохалася в хлопчика, скажімо так... І я допоміг їм познайомитися... І ось всі були по парах, і ми вирішили вночі... пам'ятаю сніг йде, останній тролейбус... і ось вони всі йдуть попереду, а я йду ззаду... і я зрозумів, що у мене цього ніколи не буде. Поплачмо", - поділився своїми особистими переживаннями Данилко. Андрій Данилко

Зізнання артиста викликало багато емоцій у користувачів, думки яких розділилися. Одні шкодують Андрія Михайловича, інші вважають, що немає нічого страшного в самоті і поважають його вибір.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Сердючки та її мамки все-таки було — Данилко не зміг поховати багаторічну таємницю

Як повідомляв портал "Знай.ua", Данилко зізнався у тяжкому захворюванні - "Займаюся лікуванням, дуже мало їм"

Також "Знай.ua" писав, Данилко після Нацвідбору пірнув у всі тяжкі з мамою Сердючки