У п'ятницю, 6 березня, стартує 10 сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Знайти "свою" дівчину на проекті і вибудувати з нею стосунки спробує 34-річний пілот і власник льотної школи в США Макс Михайлюк.

Традиційно знайомство головного героя з учасницями пройде в форматі Першої вечірки, в кінці якої додому поїдуть 10 з 25 учасниць.

Чим будуть підкорювати дівчата "неземного" Холостяка, розповів ведучий проекту Григорій Решетнік.

"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ
"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ

За словами ведучого, учасниці 10 сезону дуже яскраві особистості. Крім ефектних образів і подарунків для головного героя, цього разу багато дівчат підготували щось особливе.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Учасниці здивують навіть танцями, піснями і віршами. Вони дуже талановиті - і продемонструють це вже на Першій вечірці. Дівчата покажуть себе по максимуму, адже у деяких другого шансу справити враження може вже й не бути. Макс на початку був просто в шоці. Казав: "Як всіх запам'ятати? Вони такі різні, але всі прекрасні". Це дуже складно. Це якийсь стрес для чоловіка", - розповів Григорій Решетнік.

ведучий "Холостяка" Григорій Решетник, фото: СТБ
ведучий "Холостяка" Григорій Решетник, фото: СТБ

Щоб учасниці краще розкрилися, ведучий запропонує їм зіграти в гру на відвертість. Кожна з них зможе задати особисте питання будь-якій суперниці. Та дівчина, відповідь якої здасться іншим учасницям найщирішою, отримає особливий подарунок.

бует троняд, фото: СТБ
бует троняд, фото: СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фіналістка "Ексів-2" прийде за серцем неземного Холостяка

Як повідомляв портал Знай.ua, Холостяк Микита Добринін подарував коханій політ над хмарами.

Також Знай.ua писав, "Холостяк" Іраклі Макацарія ледь не загинув після жахливого падіння з гори