У неділю, 8 березня, в ефірі пісенного шоу "Голос країни-10" у другому етапі "Бої" зійдуться двоє українських зірок – зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицкая і учасник "Танців з зірками" Даніель Салем. В студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1" артисти поділилися своїми переживаннями перед пісенним поєдинком, а також розповіли про свої стосунки. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як відомо, Даніель і Дарина пройшли "сліпі" прослуховування і потрапили у команду Тіни Кароль. Вони відразу подружилися, однак незабаром їм належить позмагатися, адже на етапі "Бої" – наставниця поставила їх в пару для виконання спільної пісні. За правилами проекту, тренер повинен залишити в команді тільки одного з вокалістів. На питання про те, що вони думають – хто повинен покинути проект, Дарина і Даніель віджартувалися і розповіли, що насправді стали друзям. "Я відразу закохався в неї, тому що вона дуже крута акторка. У нас таке відчуття, ніби ми знайомі вже 15 років", - зазначив Салем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Петрожицька поклала око на суддів "Голосу країни".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зірка "Папіка" Петрожицька знайшла любов на зйомках серіалу.

Також портал "Знай.ua" писав, що спекотний учасник "Голосу країни" і палка ведуча ранкового шоу розповіли інтимні історії любові.