Відомий продюсер і чоловік співачки Валерії - Йосип Пригожин, нещодавно згадав про те, як він хворів на свинячий грип.

Вдома вилікуватися йому не вдалося, тому він потрапив до реанімації.

"Це була катастрофа, я лежав у реанімації, легені плавилися", - згадує Пригожин.

З того моменту, чоловік впевнений, що неможливо уберегти себе від усіх хвороб на цьому світі. Ну, якщо тільки засісти вдома и нікуди не виходити.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Йосип Пригожин також не залишився осторонь і прокоментував ситуацію з всесвітньою епідемією коронавіруса. Так він розкритикував всіх тих, хто влаштував справжнє шоу зі смертельного віруса. Продюсер обурений тим, що багато зірок сприймають цю тему, особливо носіння масок, як тренд, роблять з цього "концерт". Наприклад, нещодавно колега Пригожина - продюсерка Яна Рудковська, прикрасила маску квітами та одягла її на модний захід. Зірка пояснила, що це дійсно метод захистити себе від хвороб, а не просто екстравагантний аксесуар.

До речі, це не единий такий вихід світ Яни з маскою на обличчі.

Але Йосипу Пригожину це здається схожим на кепкування над страшною всесвітньою епідемією.

"Це як бенкет під час чуми. Носити пов'язку - це все одно що всюди ходити з презервативом! Всі ми буваємо в ресторанах, кіно, магазинах, їмо і п'ємо в громадських місцях ", - комментує Пригожин.

Йосип дотримується думки, що маски слід носити вже хворим людям, щоб не розносити інфекцію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше