Тіффані Трамп – 26-річна донька американського президента, яку навіть називають найбільш непопулярною дитиною Дональда Трампа. Дівчина активний користувач Instagram, де час від часу публікує яскраві фото зі свого життя. Цього разу красуня показала цікаве фото, яке було зроблене у Білому домі. Фолловери тут же помітили, що дівчина здорово схудла.

На новому фото Тіффані позує в округлій кімнаті з килимами і портретами на стінах. На ній завужені чорні брюки і світла футболка, яка закриває шию, а на ногах красуні витончені босоніжки. Волосся дівчини розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Дочка американського президента не підписала цей кадр, залишила тільки геолокацію Білого дому. А фоловери почали обговорювати знімок, засипаючи Тіффані компліментами і захоплюючись її стрункою витонченою фігурою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.