Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав у мережу кумедне фото, а в підписі до нього привітав жінок з 8 березня, проте його пост викликав жваве обговорення в коментарях.

На новому фото Володимир Остапчук з'явився дуже ошатним, ймовірно, знімок був зроблений на одному із заходів, які він вів. На ньому чорний фрак з білою сорочкою і чорним метеликом, він стоїть з келихом шампанського в руках і мило посміхається в камеру. У підписі до фото телеведучий трепетно привітав жінок з 8 березня, розповідаючи про те, що значать жінки в житті чоловіків. Однак не всім таке привітання сподобалося, деякі користувачі звинуватили Остапчука в нещирості і брехні. Хоча багато панянок все ж дякують Вові.

Комментарі під постом Остапчука

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.