Відомий український телеведучий і учасник шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною, часто тішить своїх шанувальників яскравими публікаціями в Instagram. Недавно Вова запустив у соцмережі хештег #подбухиваю, який зробив чи не своїм брендом. Так і в цей раз пост телеведучого стосується цього самого хештега. Виявилося, що до Дня закоханих Остапчук вирішив розіграти серед фоловерів набір для цього "подбухивания".

Володимир опублікував фото, на якому позує разом з коробкою, в якій є вино і до вина. "Love is... коли романтичний вечір неможливий без #подбухивания. Так, так! День Святого Валентина і наш улюблений # не те, що друзі – коханці. Тому Остапчук приготував до Головного свята спеціальну коробочку", - написав Вова і додав умови конкурсу. Треба сказати, що шанувальники телеведучого активно взялися виконувати умови, щоб дістати заповітну коробочку.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.