Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу просто у Міжнародний жіночий день знаменитість опублікувала світлину, на якій вона позує разом зі своїм улюбленцем, і мова йде не про самого Розенка, а її чотирилапого домашнього песика –"Жоржика".

Павло Розенко
Павло Розенко

Водночас ведуча іронічно "потролила" українських чоловіків, заявивши, що сьогодні вони виглядають, як її пес - сумно, адже побачили ціни на тюльпани.

"Настрій "Жоржик" - спонсор сьогоднішньої міміки чоловіків, які побачили ціни на тюльпани. З 8 Березня, дівчатка! Хлопчики, мужайтесь", - написала вона.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє виробляти ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.