Ані Лорак продовжує підкорювати своєю красою все більше і більше прихильників. Відома українська співачка, як вже не раз потрапляла в скандальні ситуації цього разу відзначилася тим, що не аби як оголила своє розкішне тіло в кількох неймовірних образах.

Її підписники в популярній мережі Instagram відзначають, що просто "не можливо бути настільки гарною".

В топ найсексуальніших образів від Ані Лорак потрапив лук в смарагдовому платті. Варто відзначити, що такий колір неабияк до лиця відомій співачці.

Окрім того, користувачі у захваті від сексуального фото, де Ані постає в срібному ліфі та трусиках із завищеною талією.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не менш еротичні й інші образи, де Ані показує й інші цікаві частини свого тіла.

Варто додати, що Ані Лорак вже досить довго живе в Росії. А нещодавно співачка відсвяткувала своє день народження. Їй виповнився 41 рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак для зйомок нового кліпу і на честь 8 березня помацала себе в ерогенних зонах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вік для Ані - ніщо. 41-річна Ані Лорак вразила спокусливою фігурою в бікіні, такому тілу позаздрить кожна.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак поділилася новим довгоочікуваним кліпом, однак нарвалася на критику.