Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала у мережі несподіване фото, а в підписі до нього привітала жінок з 8 березня.

Несподіване фото тому, що на ньому Віра з'явилася в досить епічному образі. Це чорно-білий знімок, на якому зірка сидить у розкутій позі на столі, при цьому вона з задоволенням наливає собі до рота, напевно, алкоголь і просто з витонченої туфельки на шпильці п'є. Як видно, святкувала Віра в чоловічому вбранні – на ній чорні штани з білою сорочкою і чорною краваткою. Її волосся розпущене, а голова відкинута, щоб зручніше було поглинати напій. У підписі до фото Брежнєва написала: "Настрій – свято! Всіх обіймаю вас, мої прекрасні! І святкуємо сьогодні за всіх в Маямі на концерті". Фани в захваті від нового фото зіркової красуні, її засипають компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.