Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши новий відвертий знімок і трепетно привітавши дівчат з 8 березня. Так, артистка позувала на райському острові Балі в басейні з блакитною водою, прикривши оголені груди лише коктейлями в кокосах. Варто відзначити, що фанати обожнюють красуню не тільки за її талант і вміння жартувати над собою, але і відсутність комплексів з приводу "пишних" форм, які їй вдалося подолати лише недавно.

"ДЛЯ НЕЇ 💐

Ти — сильна, ти — розумна, ти —креативна, ти — незалежна! В тобі прекрасне все!
Все, що ти робиш, зроблене з любов‘ю!
Ти — чудова мама, сестра, дружина, подруга! Ти — унікальна❤️
Будь завжди собою, люби себе і сій добро💫
", - трепетно підписала кадр Alyona Alyona. Фолловери не пройшли повз: "Альона, дякую, що ти є 💖💖💖💖
З святом 💞", "Гармата-пампушка", "Bali diva 🙌🏾✨🥥", "Альонка, така жіночна😍🙌", "Така гарнюня 😻😻😻😻", "Неймовірна!", "Альона, ти неймовірна жінка 💗 дякую, що ти така є у нас)) будь щаслива!!!🌺🌷", "Ох вже ці кокоси 🥥 🥥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше