Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, привітавши свого чоловіка Сергія Глушко, більш відомого як Тарзан, з 50-річним ювілеєм 8 березня дуже незвичайним способом. Так, артистка прикрасила для коханого всю кімнату блискучими повітряними кульками, створивши з них "м'язисту" скульптуру чоловіка в червоних трусах.

"50 відтінків Сірого!!! @tarzan___official! З днем народження Коханий!!!", - зворушливо підписала кадр Корольова. Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань: "Ви такі класні👏👏👏👍Удачі вам у всьому💖😊👍", "Ви така молодчинка! 💐😘", "Наталочко, з днем народження твого коханого чоловіка! Нехай у вас завжди буде все прекрасно! Будьте здорові і щасливі!", "Наташа)))❤️❤️❤️так ніжно ,так лагідно)))так лагідно )))так таємничо))🌼🎉", "І угораздило Тарзана 8 Березня народитися😂😂😆😹", "Скільки любові і ніжності в цьому привітанні , Наташа 😍💖🌟 з Днем Народження чоловіка 🎉🥂 Ви приголомшливо красива пара 💕🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.