Російський телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске розповів про допомогу жінкам на 8 березня і не тільки. Відповідний пост він опублікував в Instagram.

Дмитро Шепелєв з коханою, Facebook
Дмитро Шепелєв з коханою, Facebook

"Коротше, я спускаюся сьогодні в підземний перехід, а назустріч жінка піднімається і тягне два величезних важких пакета. Видно, що насилу тягне. Я зупинився і в голові у мене понеслося. Так. Сьогодні свято. Треба б допомогти. А в інший день, не треба? А допоміг би? Ну навряд чи. А сьогодні тоді що - це ж взагалі двуличное свинство, вчора немає, а сьогодні так. Поки я думав, вона вже зникла з обрію. Дивний, звичайно, свято. Вірніше дивне спадщина у нього. Але суті це міняти не повинно, адже любов і захоплення воно не за календарем, а кожен день. Вітаю, дівчата! Навіть тих, хто сьогодні спав на бігуді!", - написав Шепелєв.

Шанувальники неоднозначно відреагували на такі роздуми Шепелєва.

"Наздогнати треба було допомогти! Навіщо так довго міркувати?", "Свято нормальний. Чоловіки дивні ♀️", "Я думаю, що зараз люди злякаються, якщо хтось запропонує донести сумки", " Думати не треба було, треба було забрати сумки у неї і нести. Даремно Ви ці роздуми написали, Ваші акції впали", "Ось у цьому вся ваша, чоловіча, неправоту. Треба не думати, правильно чи ні, а просто брати і допомагати, коли бачите, що допомога потрібна. Подумати потім можна, а допомога буває, як кажуть, вже не треба", " Так і не допоміг 😂 типовий мужик)", "Молодець Діма допомагати не довелося", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдовец-альфонс Жанни Фріске Шепелєв вибрав собі нову жертву.

Як повідомляв Знай. ua, вдівця Фріске Шепелєва застукали з молодою коханкою в самий незручний момент.

Також Знай. ua писав, що вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.