З моменту страшної аварії під Києвом, в якій на смерть розбилася відома українська актриса, зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська, минуло вже майже два роки. Якби не та фатальна ДТП, то сьогодні, 9 березня 2020 року, Поплавська відзначала б свій 50-річний ювілей.

Однак, їй не судилося перетнути піввікову межу, вона пішла у засвіти у розквіті сил і назавжди залишиться 48-річною жінкою, акторкою, улюбленицею мільйонів і рідною людиною для близьких.

Колеги зірки, актори ″Дизель шоу″ вшанували пам'ять про Марину в день її її ювілею, що не відбувся...

Колеги нагадали всім, якою чудовою людиною була Марина Поплавська.

″Як ти вміла захоплюватися. Твоє обличчя осявала така неповторна емоція. Це той випадок, коли доросла жінка в один момент перетворювалася в маленьку дівчинку. Ти залишишся для нас всіх справжнім прикладом. Тому що в тебе вистачало внутрішнього величезного оптимізму і любові до життя, вміння захоплюватися дрібницями ... Ти вміла злитися так, що Всесвіт розпадалася на атоми. Але при цьому від тебе неможливо було відвести очі в такі моменти. Ти володіла рідкісним даром - умінням триматися, коли всередині тебе вирували бурі і кружляли хуртовини″, - написали колеги Марина на сторінці ″Дизель-шоу″ у Facebook.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Марина Поплавська,фото: Facebook
Марина Поплавська,фото: Facebook

Сім'я ″Дизель-шоу″ подякувала Марині за час, який вони були разом, друзі зізналися, що їй її не вистарчає.

″Ти володіла неймовірним умінням зачаровувати всіх, хто опинявся в твоєму оточенні на хвилину або на роки. Ми пам'ятаємо, чим далі, тим гостріше, цей неймовірний час, коли ми разом обертали цю Планету. Вдячні тобі за кожен урок, і як педагога, і як людини. Цінуємо, пам'ятаємо, любимо. Хочемо сказати, що нам тебе не вистачає. І чим більше проходить часу, тим сильніше відчуття втрати″.

Як відомо, артистка в віці 48 років, в жовтні 2018 року загинула в аварії під Києвом, повертаючись разом з командою "Дизель Шоу" з гастролей.

Дорогая Мариша, в твой День рождения, в твой несостоявшийся 50-летний юбилей, мы хотим рассказать, вспомнить, напомнить,...

Geplaatst door Дизель Шоу op Maandag 9 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перед ДТП Марина Поплавська залишила пост, що розриває серце на дрібні шматочки.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливла важлива таємниця Марини Поплавської, яку не знали глядачі

Також Знай.ua писав, засекречену могилу зірки "Дизель-шоу" показали з висоти.