Український телеведучий Володимир Остапчук часто жартує на тему свого розлучення з Оленою Войченко. Він вважає, що це ніяк не зачіпає почуттів його колишньої дружини і дітей.

Володимир вважає, що немає нічого поганого в тому, щоб навіть до такої серйозної теми підходити з гумором. Про це він розповів в інтерв'ю Каті Осадчій.

"Я скажу навіть більше! Та ситуація, яку ми зараз проживаємо, вона повинна знайти свій вихід. Я не можу відповідати якимось брудом, тому що я чоловік. Але гумором і тим, що зараз я пишу стендапи і виступаю про те, що мені болить. Думаю, що це як раз для мене така терапія", - розповів він.

"Ні в якому разі я б не сказав, що на цьому хайплюсь, роблю з цього шоу. Мене завжди дивувало, чому інші люди, які не мають ніякого відношення до цього, лізуть в цю ситуацію і дають поради. Україна у топ-5 країн у світі за кількістю розлучень і тільки мій всіх зацікавив", - зізнався Остапчук.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Остапчук після розлучення розгнівав українців пародією на доброго батька.

Як повідомляв Знай. ua, Остапчук після розлучення задумався про нікчемності чоловіків.

Також Знай. ua писав, що Остапчук показав свої 50 відтінків.