У Мережі поширюють інформацію про те, що модель викрила обранця в невірності із покоївкою. Нібито хтось відправив їй ролик, на якому видно, як чоловік їй зраджує. За чутками, його дружина Оксана Самойлова готова піти на крайні заходи.

Після цього шокована жінка вигнала репера Джигана з дому і тепер має намір подати на розлучення. Подейкують, що виконавець навіть підняв на неї руку. Однак це непідтверджена інформація.

Раніше виконавець опублікував у "Instagram" кадри, на яких з'явився в білому халаті і повідомив, що з ним не все в порядку. Він зазначив, що є психічно хворим, і його лікують у спеціалізованій клініці.

У коментарях у Оксани Самойлової - ну прямо жіночий батальйон. Відзначилася Оля Бузова, Віра Брежнєва, Саша Звєрєва, модель Вікторія Якубовська і навіть ілюзіоніст Сергій Сафронов. І це в Москві ще ніч була...

Джиган, скріншот коментарів

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Наявності чоловіка Оксана Самойлова вже не радіє, і ніякі благання про прощення в stories Джигана природно не працюють.

Джиган, скріншот коментарів

Джиган продовжує викладати фото і смайлами просити вибачення.

Скріншот з соцмереж

Скріншот з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що реперка Alyona Alyona опублікувала кумедне фото в Instagram, на якому позує на тлі салату олів'є.

Як повідомляв портал Знай.uа, український реп-виконавець Джиган, який давно живе і працює в Москві, прийняв рішення покинути Росію разом зі своєю сім'єю.

Також портал Знай.uа писав, що Адель перетворилася на скелет після розлучення з чоловіком: "Виглядає хворою і нездоровою".