Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, вирушивши з Росії в Німеччину зі своїм шоу-туром "Ягідка". Так, артистка нагадала шанувальникам, що рівно 30 років тому у далекому 1990 році 10 березня вона презентувала у програмі Центрального Телебачення "Ранкова пошта" пісню "Желтые тюльпаны", яку написав колишній чоловік Ігор Ніколаєв. Варто відзначити, що саме цей хіт зробив юну красуню знаменитою.

"Рівно 30 років тому , у далекому 1990 році 10 березня в програмі Центрального Телебачення «Ранкова пошта» прозвучала пісня Желтые тюльпаны ! Всього один ефір і юна дівчинка з Києва Наташа Поривай прокинулася Супер зіркою Наташею Корольовою!!! І хто б міг подумати що легковажна пісня про Жовті тюльпани стане символом юності цілого покоління !!! Дякую мої прекрасні автори @igor_nikolaev_music і Серж Бемеляйте за цей безцінний подарунок для мільйонів людей покоління 90-х!!!", - поділилася радістю Наташа Корольова. Фолловери не пройшли повз, ностальгуючи в коментарях і засипаючи кумира компліментами. Втім, були і ті, хто зазначив, що нові пісні артистки не так сильно запам'ятовуються.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.