Відомо, що на території Європи, смертельно небезпечний коронавірус забрав життя вже понад 500 людей. Станом на середу, 11 березня, вже не залишилося жодної держави Євросоюзу, де не було б зафіксовано COVID-19. Однак спалах небезпечної інфекції не налякав відомого українського співака, колишнього учасника гурту DZIDZIO Назарія Гука, якого знають і люблять під псевдонімом JULIK.

Відомо, що буквально днями співак повернувся з Австрії, де в столиці виступав з нагоди святкування 8 березня. У європейському місті Назарій встиг зняти невеличке відео, а також розповів, що роблять місцеві органи влади для боротьби з коронавірусом в Австрії, Словаччині і в аеропорті України.

Коротко про Відень

Коротко , про моє перебування у Відні 🙌 Гастрономічний тур, екскурсія та просто гарно проведений час😅😊

Geplaatst door Julik op Maandag 9 maart 2020

"Я вагався — їхати чи не їхати, але все ж моя робота — дарувати людям радість за будь-яких умов — перемогла. Звичайно, намагався дотримуватися всіх норм гігієни і не бувати в місцях, де багато людей. Як такої паніки абсолютно немає, всі спокійно працюють, гуляють і розважаються", - розповів JULIK в коментарі Styler.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прилетівши до аеропорту Братислави (Словаччина) співакові поміряли температуру і вручили буклет з інструкцією, як вести себе в період поширення інфекцій.

"В самому аеропорту встановлено антисептичні спреї, щоб люди могли дезінфікувати руки, що приємно радує. Спілкувався з місцевими жителями. Вони запевняють, що навіть і не знали, що в їх країні є ризики захворіти. Все спокійно в закладі, де харчувався, чимало людей, що свідчить про те, що люди продовжують жити звичним життям", - додав артист.

Щодо ситуації з бактеріальними масками, то у подорожуючих їх практично немає. Зустрічаються лише поодинокі випадки, зазначає Назарій.

"Приємним є те, що по прильоту на рідну землю, прикордонники теж міряють температуру і інформують про ситуацію з цією небезпечним недугом. Хочу додати: нехай всі негаразди і віруси обходять вас стороною!" - резюмував JULIK.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Apple скасувала презентацію iPhone 9 в кінці березня, коронавірус ламає всі плани.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Знай.uа писав, в Україні введуть карантин через коронавірус - що зміниться в найближчі дні.