У середу, 11 березня, глядачі телеканалу "1+1" побачать черговий випуск програми "Світ навиворіт", в якому покажуть нові пригоди Дмитра Комарова в Китаї. У продовженні китайської експедиції телеведучий зі своїм оператором відправляться на пошуки "еліксиру молодості", який зберігає в собі секрет феноменального здоров'я і довголіття китайців. У пошуках цього секрету Дмитро побував в самій незвичайній аптеці Гонконгу, в якій можна придбати самі рідкісні та незвичайні інгредієнти. У традиційній медицині Піднебесної ліки можуть складатися з чого завгодно – від кори дерев і морських черепашок, до тарганів і кісток тварин. Кажуть, що саме в таких місцях можна відшукати секрети безсмертя та еліксир молодості.

Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв, фото - прес-служба 1+1
Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв, фото - прес-служба 1+1

Ще одним важливим елементом традиційної китайської медицини є зміїні настоянки. Жителі Піднебесної вважають, що вони можуть вилікувати всі хвороби. У Китаї їх можна вільно купити в будь-якій аптеці, на ринку або навіть торговому центрі. Так, команда "Світу навиворіт" відправиться на особливу ферму, де розводять змій і займаються виробництвом тэтой настоянки. Комаров побуває в невеликому селі, де завдяки "зміїному промислу", кожен другий житель доларовий мільйонер. Зараз такі зміїні ферми є у кожного другого жителя села, а от раніше тільки один з жителів придумав ідею такої ферми. До речі, Дмитру вдалося з ним поспілкуватися. Пригоди Комарова дивіться у новому випуску тревел-шоу на "1+1".

Дмитро Комаров, фото - прес-служба 1+1
Дмитро Комаров, фото - прес-служба 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.