Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила стильні кадри, примірявши міні-топ і широкі штани, доповнивши образ золотими ланцюгами, окулярами з круглою оправою, яскравим макіяжем і незвичайною зачіскою. Так, артистка згадала дитинство і культову гру "The Sims", ностальгуючи за чит-кодами, які давали гроші і здоров'я, а також гарний настрій персонажа.

"MOTHERLODE 💚 MAXMOTIVES", - лаконічно підписала кадр Яна Шемаєва. Фолловери залишилися в захваті, порівнявши дівчину ще і з персонажем Гаррі Поттера: "Олди на місці!)))", "Ааааааааааааа олди туууут", "Ааа, топові чит-коди)) ДИТИНСТВО ДИТИНСТВО, ТИ КУДИ БІЖИШ", "Реально,Плакса Міртл 2.0😂❤️😍", "Я задумалася:а чому у Гогвартсі немає чаклунів-веганів?😂😂❤️", "ДУЖЕ 😍❤️", "Боже, яка красуня і розумна і красива,мадам які плани на вечір😏😄😅", "Тобі так личить", "з цими окулярамииии😍😍😍😍😍Красуняяяя😍😍😍😍😍Обожнюю тебеее😍😍❤️❤️", "СексіЯна", "Ті відчуття, коли розумієш, що значить підпис😁👌чітєри", "Вам личить💜", "Яна ти клас🔥🔥".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше